Als ieder bedrijf in NL een ‘werkloze’ jongere zou aannemen, dan…. #hva

maak je die jongere heel erg blij šŸ™‚ en zou de jeugdwerkloosheid misschien niet meer bestaan. Zo ook was @JessyvdBoogaard heel erg blij met zijn prijs voor HR Talent of the year! Een baan bij SBI! De oproep van SBI adjunct Directeur vond ik heel mooi, hij riep bedrijven op om juist jongeren aan te nemen!
Wat een super concept, een initiatief van HR community en Reed Business. Een concept dat je makkelijk in elke branche kan neerzetten. Je bedenkt een casus (of ontwikkelopdracht), je geeft de teams 2 uur de tijd om de casus op te lossen, laat de finalisten presenteren en wallah…. je wint een baan!! Hoe mooi kan het leven zijn šŸ™‚
Ik vond het zelf een superervaring om in het team van @Jessy te zitten en mee te denken aan de oplossing. En BRAVO voor de bedrijven die hun energie hebben gestopt in deze dag en in de toekomst van deze jonge mensen!. Zie nog http://www.hrtalent.nl/student-trophy/hr-student-trophy-award

Auteur: Toekomstvanonderwijs

Creative thinker & designer - Innovator in learning communities and spaces - Impactful - Entrepeneur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: