Masterclass Yin & Verlangen

Zondag 4 juni 2023

14.00 – 16.30u

Heb jij behoefte aan verbinding, ècht contact maken met je eigen lichaam en jezelf? En heb je behoefte aan perspectief, uitzicht hebben op iets, een doel, een vervolgstap of wat extra inspiratie? In de Masterclass Yin & Verlangen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Zondag 4 juni a.s. geef ik weer de Yin & Verlangen Masterclass in de studio Jan Steen in Amsterdam. Je ondergaat een betekenisvolle ervaring met Yin yoga houdingen en Theory U. Zie mijn blog Yin Yoga & Theory U.

Er zijn in totaal 8 plekken beschikbaar.

Na een korte kennismaking, starten we met een liggende meditatie om volledige focus op al je zintuigen te krijgen en je thuis te voelen. Daarbij maak ik gebruik van de 12 senses van Hans Hoogerdijk (www.12senses.nl). Vervolgens ga je met behulp van Theory U (O. Scharmer) aan de slag met een vraag of een verlangen die je op dat moment wilt onderzoeken tijdens de Yin yoga.

Je maakt verbinding met jezelf door een aantal Yin yoga houdingen. Yin yoga bestaat voornamelijk uit zittende of liggende houdingen en worden langer (meestal tussen de 3-5 min) aangehouden. Dat geeft tijd om naar binnen te keren, te voelen en te ervaren wat het effect van een houding is.

We sluiten de Masterclass af met een thee ritueel, waarin we samen reflecteren op de ervaringen.

Wat neem je mee?

  • Een yoga mat
  • Een dekentje (en eventueel kussentje)
  • Doe lekker zittende kleding aan! 

Kosten

De kosten voor deze Masterclass zijn: 25,- per persoon (contant of via Tikkie)

Aanmeldformulier Masterclass Yin & Verlangen – Zondag 4 juni 14.00u

Auteur: Toekomstvanonderwijs

Creative thinker & designer - Innovator in learning communities and spaces - Impactful - Entrepeneur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: