Workshop Art Based Learning

Leren van Kunst

voor persoonlijke ontwikkeling of teamontwikkeling of gewoon een leuk uitje šŸ™‚

Vraag

Wil jij ECHT impact ervaren? Bij Art Based Learning gaat het om leren van en met kunst. Je start altijd met een vraag, dit kan een persoonlijke vraag zijn of een teamvraag.

DOEL

Tijdens de workshop zoom je als het ware in en zoek je een diepere laag in je ‘werk’ en dus in jezelf. Dit is een hele nieuwe manier van werken met kunst. Proberen om je ratio ‘uit te zetten’. Even je gedachtes opzij zetten en aandacht besteden aan je gevoel. Het brengt je in aanraking met je gevoel, je diepere ‘ik’. Waarom raakt het ‘werk’ je? Het is eigenlijk stil staan bij eigen reflectie..

UITKOMSTEN

Tijdens de opdracht is het de uitdaging om je eigen verbeeldingskracht in te zetten, door als het ware in gesprek te gaan met het ‘werk’. Je verbeeldingskracht inzetten zorgt ervoor dat je je fantasie opent en dat zorgt weer voor meer creativiteit. Het is een nieuwe manier van leren. Je gaat aan de slag met iets wat je nog niet kent en je kijkt dan anders naar kunst. De methode zet aan het denken bij de deelnemers. Je krijgt er nieuwe inzichten en ideeĆ«n van. Je moet echt uit je comfort zone stappen en even niets geven om wat anderen van je denken of wat je er zelf van denkt. Aan het einde van de opdracht schrijf je een verhaal of gedicht, vaak is dit een eye-opener voor de meesten.

Neem contact op

Wil je met Art Based Learning aan de slag? Neem gerust contact met mij op: k.s.pasman@gmail.com

%d bloggers liken dit: