Yin at Home

Individueel of met een groep

Met een zelf gekozen thema 🙂

Vraag

Hoe heerlijk is het om in je eigen huis, op je eigen matje te liggen en te vertragen. Ik pas elke thuis Yin les aan op de behoefte die er is. Ik werk met thema’s uit het Boeddhisme, de Yin filosofie of ik combineer de les met Theory U (O.Scharmer). Je kunt met een groep vrienden, of met een vriendin de les doen. Of heb je behoefte om met jezelf aan de slag te gaan, dan bied ik een aantal lessen aan als pakket.

DOEL en UITKOMSTEN

Yin Yoga bestaat voornamelijk uit zittende of liggende houdingen en worden langer aangehouden (meestal tussen de 3-5 min). Dat geeft tijd om naar binnen te keren, te voelen en te ervaren wat het effect van een houding is. 

Doordat je zo lang in een houding blijft, kun je van alles tegenkomen. Je hoeft alleen maar te zijn en te observeren. Je kunt je bewuster worden van lichamelijke sensaties en deze waarnemen. En je hebt de tijd om je aandacht te richten op mentale processen: wat gebeurt er, als je ‘niks’ te doen hebt? 

Ik neem je gedurende les mee in een thema. De uitkomst is dat je jezelf beter voelt in je lijf, en dat je misschien ook nieuwe inzichten hebt opgedaan of een antwoord hebt op je eigen vraag.

Inspiratie blog

Masterclass Yin & Verlangen


Voorbeelden thema’s

Yin je lekker in je vel.

Deze les is ontwikkeld voor de ouderen onder ons (70+) en is een fijne stretch les zonder ingewikkelde houdingen.

Yin & Verlangen

Deze les is ontwikkeld met de Theory U. Een inspirerende les voor als je met een persoonlijke vraag of verlangen aan de slag wil.

Kosten en aanmelden

Vooraf doe ik een telefonisch intake met je om de behoeften in kaart te brengen. Daarna zal ik de lesopzet met je delen om feedback op te halen. Kosten zijn tussen 20 euro tot 150 eu afhankelijk van aantal mensen en hoeveel tijd. Aanmelden kan via: k.s.pasman@gmail.com

%d bloggers liken dit: