Wilt U meepraten over Talentmanagement met Excellente studenten?

Kenniscafé Talentmanagement

Op woensdag 26 juni van 18:00 tot 20:00 organiseren acht Honoursstudenten van de Hogeschool van Amsterdam een kenniscafé over Talentmanagement! Hier zijn ruim dertig excellente studenten bij aanwezig die samen met vertegenwoordigers van bedrijven in gesprek gaan over het doel en de aanpak van Talentmanagement. Onder andere Heineken zal hierbij aanwezig zijn, maar we zijn nog op zoek naar meer organisaties die zich momenteel storten op Talentmanagement. Met inspiratie van Helma van den Berg en David Gurteen (UK) zijn er krachtige stellingen en discussie voorbereid om een inspirerende en kennisverrijkende avond te zorgen. Dit alles mag natuurlijk geen café heten, zonder het genot van een hapje en een drankje.

Het kenniscafé vindt plaat in Studio HvA op de Wibautstraat 2, te Amsterdam en is geheel gratis! Wilt u hier namens uw organisatie bij aanwezig zijn dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet via: publinktalent@mail.com

Tot de 26e!

Auteur: Toekomstvanonderwijs

Creative thinker & designer - Innovator in learning communities and spaces - Impactful - Entrepeneur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: